[PROJECT] Shinhwa Hoodie -CLOSED-

dpopomonster alias mbak kiran punya ide buat bikin hoodie persis sama kayak yang dipake Shinhwa di konser The Return (selain tulisan di blakang punggung).

Bahan fleece cotton jadi bakal adem, sablon rubber ato plastisol.

Harga 160rb buat 1-6 pemesan. Jadi kalo misalnya yang pesen banyak dan kelipatan 6 (12, 18, dst) harganya bisa lebih murah^^

Ini desainnya:

http://twitpic.com/9fbwzz

image

Ini belum diproduksi kok..
ada saran?

Kalo tertarik…tolong komen disini yah^^

UPDATE

UKURAN/SIZE

– bust/waist 42/44 ; length 56
– bust/waist 44/46 ; length 60
– bust/waist 46/48 ; length 64
– bust/waist 48/50 ; length 68
– bust/waist 50/52 ; length 72
– bust/waist 52/54 ; length 76

===================================================

UPDATE

Karena banyak yang minat, pre-order resmi dibuka \o/

ini update terbarunya:

1. Kalo yang pesen dibawah 20 orang (sampe pemesanan ditutup) harganya 130 ribu. Tapi kalo pemesan ada diatas 20 orang, harga jadi 125 ribu.

2. Soal ukuran, waktu pesen, tolong cantumin lingkar dada aja. Biar bisa dikira-kira ukuran S-M-L-XL-XXL-XXXL sama yang bikin

3. Desain hoodie: bagian depan LOGO SHINHWA warna orange tua. bagian belakang tulisan: SHINHWA CHANGJO

4. Logo disablon pake rubber pressed jadi lebih awet

5. Masalah bayar-bayar ntar diumumin kalo udah fix harganya dan order udah ditutup.

6. Pembuatan hoodie makan waktu 2-3 minggu

TOLONG EMAIL KE kiranpram@gmail.com dgn Subject: “Order Hoodie” KALO MAU PESEN

[TRANS]

Because we received overwhelming order, now the pre-order is officially opened \o/

Here is the update about the order:

1. If there are less than 20 ppl order the hoodie (until we closed the pre-order), the price would be IDR 130.000 (=USD 14). BUT if there are more than 20 ppl order, the price will be IDR 125.000 (=USD 13.5). For overseas buyers, the shipping will be conducted via EMS.

2. For size, please mention your bust size(?) to make it easier for the hoodie maker to determine the S-M-L-XL-XXL-XXXL size

3. Design. Front part; Shinhwa’s LOGO with dark orange tint. Back part: SHINHWA CHANGJO.

4. The logo will be printed with rubber pressed method so it’s more durable.

5. The payment for overseas will be done via Paypal. Details will be announced later.

6. The hoodie-making process will take approximately 2-3 weeks.

PLEASE EMAIL  kiranpram@gmail.com under the Subject: “Order Hoodie”  TO ORDER

17 thoughts on “[PROJECT] Shinhwa Hoodie -CLOSED-

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s