[VIDEO] Shinhwa Win Win Ep.2 Part 1-3 Eng Subbed, Shinhwa Broadcast Ep.3 Eng Subbed, Shinhwa SBS You and I,Qualification of Men Ep.3 RAW, Junjin’s “Rascal” RAW

WIN WIN Shinhwa Special Ep.2 Part 1-3 (incomplete)

Shinhwa Broadcast Ep.3 [Eng Subbed]

You can go here ^^

Qualification of Men Shinhwa Special Ep.3 RAW

Junjin “Rascal” jTBC RAW

Shinhwa SBS “You and I”

Thanks to rose unnie for re-upload in MF after SBS blocked it in YT XDDDDDDD

Talk Cut

Performance: Venus, Eussha Eussha, T.O.P

Torrent Links

Credit: Shinhwa Forever + 01luvSH + Shia&Reagy tumblr

2 thoughts on “[VIDEO] Shinhwa Win Win Ep.2 Part 1-3 Eng Subbed, Shinhwa Broadcast Ep.3 Eng Subbed, Shinhwa SBS You and I,Qualification of Men Ep.3 RAW, Junjin’s “Rascal” RAW

  1. missjutek says:

    huwaaaaa… makasih banget buat yang nge-reupload Shinhwa SBS โ€œYou and Iโ€-nya tadi pagi aku udah mu nangis aja gara2 pas lagi nge-download tapi tiba2 download-annya berenti gara2 video-nya udah keberu di-block… huhuhuhu…
    makasih juga buat yang ngeposting…๐Ÿ˜€
    Kenalkan, aku fans baru-nya shinhwa… udah denger lagu2 shinhwa sih dari taun 2006 tapi ngefans-nya baru sekarang… karena dulu kan K-pop blom seheboh sekarang jadi ga tau personil2nya kayak apa, cuma tau lagu2nya aja dari temen๐Ÿ˜€

  2. Stuart says:

    What’s up every one, here every one is sharing these familiarity, therefore it’s
    pleasant to read this web site, and I used to pay a visit this
    weblog daily.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s